Nagradni natječaj „Prvi put“


Natječaji   17. rujna 2020.

test

Zagrebačka banka pokrenula je inicijativu za promociju hrvatskog turizma #prviput, u sklopu koje provodi Natječaj za mikro i male poduzetnike u turizmu, koji imaju priliku osvojiti besplatnu marketinšku kampanju s nacionalnim emitiranjem.

Promotivna kampanja traje 15 mjeseci, u zimskom periodu cilj je promovirati kontinentalni turizam, a uoči sezone ljetne destinacije.

Pravo prijave za sudjelovanje u natječaju imaju:
  • sve pravne osobe i sve punoljetne fizičke osobe koje obavljaju registriranu poslovnu djelatnost (trgovačka društva, obrtnici, slobodna zanimanja, OPG-ovi i sl.),
  • s prebivalištem/sjedištem u Republici Hrvatskoj tj. subjekti koji nisu vlasnički povezani sa srednjim i/ili velikim poduzetnicima
  • osim radnika Organizatora, Pokrovitelja i partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

U PRIJAVNICI natječaja sudionik treba napisati svoje kontakt podatke te predstaviti posebnosti i neotkrivene ljepote svog kraja, zajedno sa svojim turističko-ugostiteljskim projektom (motivacijski video).

Trajanje natječaja je od 9. rujna do 30. rujna 2020. godine.

Komisija izabire petnaest (15) najboljih prijava, a potpuna lista dobitnika bit će objavljena do 7. listopada 2020. godine.

 

Izvor: Poveznica