Javni poziv za sufinanciranje organiziranja dječje škole folklora i tambure s ciljem očuvanja tradicijske kulture Vukovarsko-srijemske županije


Obavijest   01. kolovoza 2023.

test

Poziv za sufinanciranje organiziranja DJEČJE ŠKOLE FOLKLORA I TAMBURE s ciljem očuvanja tradicijske kulture Vukovarsko-srijemske županije!
 
Upravni odjel za turizam i kulturu Vukovarsko-srijemske županije poziva predstavnike jedinica lokalne samouprave te predstavnike kulturno-umjetničkih društava (KUD-ova) iz Vukovarsko srijemske županije na prijavu na Javni poziv za organiziranje dječje škole folklora i škole tambure. Vrijednost poziva iznosi 15.168,75 EUR.   
 
Rok prijave: 25. kolovoza 2023. godine
 
Iznos potpore: koji se dodjeljuje za svaki program ponaosob je 650,00 EUR. Jedan prijavitelj može ostvariti maksimalan iznos potpore od 1.300,00 EUR ukoliko prijavi oba programa.
 
Predmet ovog Javnoga poziva je dodjela bespovratnih potpora iz proračuna Vukovarsko-srijemske županijeza 2023. za organiziranje dječje škole folklora i škole tambure.Prijavitelji imaju mogućnost prijaviti se na oba ponuđena programa: FOLKLOR I/ILI TAMBURA. Prijavitelji također imaju mogućnost prijaviti se i na samo jedan od dva ponuđena programa. Krajnji korisnici potpora su školska i predškolska djeca Vukovarsko-srijemske županije. Prijavitelji (naručitelji) odabrane učitelje (izvođače) plaćaju po izdanom računu. Prijavitelji (naručitelji) s odabranim učiteljima (izvođačima) također mogu sklopiti Ugovor o djelu.
 
Više informacija o uvjetima poziva možete pronaći na poveznici.