Program potpora unapređenja poljoprivrede i ruralnog područja Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje od 2023. do 2027. godine


Obavijest   08. ožujka 2023.

test

Pozivaju se građani i pravne osobe da se uključe u savjetovanje s javnošću u vezi s Nacrtom prijedloga Programa potpora unapređenja poljoprivrede i ruralnog područja Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje od 2023. do 2027. godine.
 
Savjetovanje se provodi u vremenu od 06. ožujka do 06. travnja 2023. godine putem Obrasca 2 - Obrazac sudjelovanja u savjetovanju s javnošću.
Glavna svrha ovog savjetovanja i uključivanja svih sudionika jest prikupljanje informacija o interesima, stavovima, prijedlozima i interesima šire javnosti u vezi s navedenim Programom.
Od iznimnog je značaja savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kako bi pri razvoju ovakvih Programa Vukovarsko-srijemska županija osigurala svoju informiranost o širokom spektru iskustava, različitih pristupa te u obzir uzimala prijedloge šire javnosti na razvoj poljoprivrede u Vukovarsko-srijemskoj županiji.
 
Više informacija na linku.