Poziv poduzetničkim potpornim institucijama na uključenje u Mrežu BOND


Natječaji   04. kolovoza 2020.

test

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“.

Pozivaju se poduzetničke potporne institucije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, upisane u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture da kao gospodarski subjekti uključeni u stvaranje kvalitetnog, korisnički orijentiranog poduzetničkog okruženja sudjeluju u stvaranju novih usluga usmjerenih na razvoj poduzetništva te koriste projektne aktivnosti za jačanje kapaciteta svojih zaposlenika putem Mreže BOND.

Svrha Poziva je unapređenje Mreže BOND koja jamči profesionalne savjetodavne i stručne usluge poduzetnicima u svim fazama razvoja i svim segmentima poslovanja, kako bi se smanjila asimetrija u pristupu poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama.

Cilj Projekta BOND – faza 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva. Korisnik projekta je HAMAG-BICRO, Sektor za razvoj i podršku korisnicima, dok su rezultati projekta neposredno usmjereni na podizanje kvalitete usluga poduzetničkih potpornih institucija. Vrijednost projekta iznosi 50.000.000 kuna, a predviđeno vrijeme za provedbu aktivnosti 40 mjeseci  (od 01.01.2020. do 01.05.2023).

Iskazi interesa zaprimaju se od dana objave Javnog poziva do 30.09.2020. godine. Odluka o odabiru donijet će se u roku od 30 dana od dana zatvaranja poziva.

 

Izvor: https://hamagbicro.hr/poziv-poduzetnickim-potpornim-institucijama-na-ukljucenje-u-mrezu-bond/